Bloemen bestellen

Bloemen zijn sfeerbepalend bij een afscheid. Daarom is het belangrijk een goede keuze te maken van bloemen, die passen bij de persoonlijkheid en smaak van uw overleden dierbare. Wij kunnen u inspirerende voorbeelden laten zien van prachtige rouwboeketten en mooie kransen met bijbehorende linten, waarop u een boodschap kunt plaatsen. 

Bloemenwebshop Topbloemen

Onze bloemenwebshop is een samenwerking met Topbloemen uitvaart, onze vertrouwde partner voor alle bloemenbestellingen. Direct na uw bestelling ontvangt u van Topbloemen een e-mailbevestiging. Zo weet u dat uw bestelling goed is ontvangen. Als u van onze uitvaartverzorger een bestelcode heeft ontvangen, kunt u rechtstreeks bestellen op www.topbloemenuitvaart.nl. U kunt ervoor kiezen dat wij de kosten voorschieten, wij factureren u deze dan zonder bemiddelingskosten. De levering loopt altijd via een bloemist bij u in de buurt. Topbloemen Uitvaart werkt alleen met zorgvuldig geselecteerde uitvaartbloemisten, die tot het uiterste gaan om de mooiste en persoonlijke bloemstukken te maken.


Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.