Op 1 oktober j.l. was het 10 jaar geleden dat Wilbert Goemans startte met zijn eigen uitvaartonderneming. Inmiddels is hij al 23 jaar werkzaam in de uitvaartbranche en is hij de trotse eigenaar van de succesvolle uitvaartonderneming Goemans uitvaartzorg met meerdere regionale vestigingen. Wilbert Goemans is er vooral trots op dat zijn team voortdurend goede waarderingen van nabestaanden krijgt voor het persoonlijke afscheid binnen het afgesproken budget.

“Ik ben dankbaar dat ik een mooi team om me heen verzameld heb. Ons team staat er voor de mensen, denkt mee en neemt hen veel zorgen uit handen. Naast het coachen van mijn team werk ik ook nog altijd als uitvaartverzorger, omdat ik dit een prachtig vak vind. Ik beschouw het telkens weer als een grote eer wanneer Goemans uitvaartzorg een laatste afscheid mag verzorgen. Dit proberen wij altijd zo mooi en persoonlijk mogelijk te maken, volgens de wens van de overledene en de nabestaanden. Een mooi afscheid is belangrijk en kan helpen bij de verwerking van verdriet,” zegt Wilbert.

Verandering van afscheid

Goemans uitvaartzorg met eigen sfeervolle uitvaartcentra in Boxmeer, Gennep en Venray onderscheidt zich nog altijd door haar persoonlijke begeleiding en dienstverlening, afgestemd op uw wensen. “De uitvaartwensen zijn wel flink veranderd door de jaren heen,” volgens Goemans. “Beperkte de persoonlijke vraag zich 20 jaar geleden nog tot speciale muziek of een bepaalde tekst, momenteel is vrijwel alles mogelijk voor een passend afscheid. Er is nu een trend gaande van uitvaarten met een afscheidsbijeenkomst op een andere locatie dan een kerk of aula van een crematorium, waarna de overledene vaak in besloten kring vergezeld wordt naar begraafplaats of crematorium. De uitvaarten worden zo steeds vaker verzorgd op locaties waarmee de overledene of nabestaanden een speciale band hebben. Dit biedt ruimte voor andere invullingen, waarin we graag meedenken. Natuurlijk bestaan de traditionele uitvaarten ook nog, maar deze vinden beduidend minder plaats.”

Informeren

Wilbert Goemans vindt het een goede ontwikkeling dat mensen steeds meer nadenken over hun eigen afscheid en uitvaart. Informeren behoort dan ook tot zijn kerntaken. “Bij regelmaat bezoeken wij mensen voor een vrijblijvend gesprek over hun uitvaartwensen of voor vragen over de verzekeringen en kosten. Ook bij de verzorging van een uitvaart, met of zonder verzekering, informeren wij duidelijk vooraf over de mogelijkheden en de financiële consequenties.”

10 jaar Goemans

Goemans uitvaartzorg staat stil bij het tienjarig bestaan door extra veel informatie te delen. Zo vond in april j.l. de zeer succesvolle uitvaartbeurs plaats met ruim 60 deelnemende organisaties en vele enthousiaste bezoekers. Ook organiseerde Goemans in september de lezing ‘'De dood komt steeds later’' door Professor Drs. Dr. Doeke Post over wilsbeschikkingen en euthanasie. Dit was zo’n succes dat wij deze lezing nogmaals verzorgen op maandag 26 oktober, locatie 'De Weijer', De Raetsingel 1 te Boxmeer. 

Kunnen wij u helpen?

Goemans uitvaartzorg

E-mail: info@goemansuitvaartzorg.nl

Boxmeer Uitvaartcentrum

Elzenstraat 7
5831 LH Boxmeer
Telefoon: 0485 523 043

Gennep Uitvaartcentrum / Kantoor

2e Dwarsweg 54
6591 XR Gennep
Telefoon: 0485 523 043

Venray Uitvaartcentrum / Kantoor

Keizersveld 54
5803 AN Venray
Telefoon: 0478 588 889


neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Onze vestigingen

  • Boxmeer
  • Gennep
  • Venray
  • Overloon
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.