Terwijl de wereld om ons heen voortdurend in beweging is, maken wij ons langzaam op voor de naderende feestdagen. De eindejaarsperiode van gezellig samenzijn met vrienden en familie breekt weer voor velen van ons aan. Tijd om terug te blikken, in afwachting van het nieuwe jaar. Hoe is uw jaar verlopen? Kijkt u terug op mooie gebeurtenissen of helaas ook op droevige zaken, zoals het overlijden van een dierbare?

Medeleven, ook tijdens de feestdagen

Als nabestaande voelt u tijdens de feestdagen het gemis van uw dierbare misschien nog wel meer. Wij hopen dat het medeleven dat u mocht ervaren tijdens het afscheid nog altijd voortduurt, ook tijdens de feestdagen. Aandacht en medeleven kunnen u houvast geven bij de verwerking van uw verdriet, waardoor de pijn van het verlies gaandeweg kan worden overvleugeld door hartverwarmende herinneringen.

Aandacht voor afscheid

Tijdens de drukbezochte uitvaartbeurs en lezing die we eerder dit jaar verzorgden naar aanleiding van ons 10-jarig bestaan, merkten we dat er nog altijd toenemende aandacht is voor een persoonlijk afscheid. Een mooie herinnering aan een sfeervol afscheid zal u en uw naasten straks ook kunnen helpen bij de verwerking van uw verdriet.

'Mijn uitvaartwensen'

Om er zeker van te zijn dat uw afscheid straks ook zo wordt verzorgd zoals u dat wenst, kunt u het document 'Mijn uitvaartwensen' bij ons opvragen en daarin uw wensen vermelden. Dit document geeft uw nabestaanden straks een houvast om uw afscheid zo te verzorgen zoals u dat wenst. U kunt indien gewenst altijd vrijblijvend met ons daarover van gedachten wisselen. Wij vertellen u graag over de vele mogelijkheden om het afscheid zo persoonlijk mogelijk te maken.

Lichtpuntje

Wij hopen voor nu dat uw feestdagen met geliefden u warmte en troost bieden en een lichtpuntje mogen zijn in deze dagen. Daarom wensen wij u van harte fijne feestdagen toe.

Kunnen wij u helpen?

Goemans uitvaartzorg

E-mail: info@goemansuitvaartzorg.nl

Boxmeer Uitvaartcentrum

Elzenstraat 7
5831 LH Boxmeer
Telefoon: 0485 523 043

Gennep Uitvaartcentrum / Kantoor

2e Dwarsweg 54
6591 XR Gennep
Telefoon: 0485 523 043

Venray Uitvaartcentrum / Kantoor

Keizersveld 54
5803 AN Venray
Telefoon: 0478 588 889


neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Onze vestigingen

  • Boxmeer
  • Gennep
  • Venray
  • Overloon
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.