Nog even en dan vieren we alweer Kerst en Oud en Nieuw. Eenieder van ons ervaart deze feestdagen telkens weer op eigen manier. Zo zal de één bijvoorbeeld terugkijken en het jaar afsluiten met persoonlijke herinneringen terwijl de ander zich juist richt op de toekomst en vol vertrouwen uitkijkt naar het komend jaar. Wij hopen dat u de feestdagen kunt doorbrengen op de manier die u wenst met mensen om u heen die u dierbaar zijn.

De feestdagen na een overlijden van een dierbare

Voor iemand die een dierbare heeft verloren, kunnen de feestdagen confronterend zijn. Het gemis kan dan heel groot zijn terwijl een ander misschien dan juist het leven van deze dierbare nogmaals wil vieren met het ophalen van mooie herinneringen. Ieder mens is anders en eenieder verwerkt verdriet weer op een andere manier.

Een afscheid met ruimte voor ieders emoties

Als uitvaartverzorger is het de kunst deze diversiteit te onderkennen en ermee om te gaan. Daarom zullen we ook volgend jaar voor elke uitvaart steeds weer zo goed mogelijk inschatten en bespreken wat voor afscheid het beste past bij de overledene en de nabestaanden. Hierin zullen we de nabestaanden persoonlijk begeleiden en adviseren. Mogelijk zijn er uitvaartwensen bekend, waardoor we een persoonlijk afscheid volgens de wensen van de overledene kunnen verzorgen. Ook het komende jaar bieden we u alle mogelijkheden voor een eigen invulling van het afscheid met daarbij alle ruimte en respect voor de diversiteit aan emoties.

De liefde als houvast voor iedereen

Voor 2017 wensen we u een mooi jaar, waarin u kunt blijven wie u bent en waarin u uw emoties mag blijven beleven op de manier zoals u dat wenst. Een jaar met de liefde als houvast. Voor iedereen.

Kunnen wij u helpen?

Goemans uitvaartzorg

E-mail: info@goemansuitvaartzorg.nl

Boxmeer Uitvaartcentrum

Elzenstraat 7
5831 LH Boxmeer
Telefoon: 0485 523 043

Gennep Uitvaartcentrum / Kantoor

2e Dwarsweg 54
6591 XR Gennep
Telefoon: 0485 523 043

Venray Uitvaartcentrum / Kantoor

Keizersveld 54
5803 AN Venray
Telefoon: 0478 588 889


neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Onze vestigingen

  • Boxmeer
  • Gennep
  • Venray
  • Overloon
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.