Er voor elkaar zijn ….

Nog even en we sluiten het oude jaar weer af. We hopen dat u samen met uw dierbaren in goede gezondheid een mooi jaar heeft gehad. Als dat onverhoopt niet zo was, hopen we dat u kunt terugvallen op lieve mensen in uw nabijheid, die u ook zullen bijstaan tijdens de komende feestdagen. Want tijdens de feestdagen is het fijn samen te zijn! Het liefst in een sfeervol versierde omgeving. We kennen allemaal wel die plaatjes van de prachtige reclames rondom Kerst. Prachtig maar ook confronterend, als je juist in deze periode iemand mist.

Aandacht voor elkaar bij een afscheid

Het mooiste kerstgeschenk wat we elkaar dan ook kunnen geven, is aandacht. Een groot goed wat er vaak bij inschiet in de waan van de dag. Juist in ons vak merken we dagelijks hoe kostbaar dit is. En we zien ook vaak dat juist in de dagen rondom een afscheid aandacht wonderen kan doen. Ineens is er weer contact tussen familieleden die elkaar om de een of andere reden niet meer zagen. En plotseling halen een broer en zus samen herinneringen op met een lach en een traan, over dingen waar ze al heel lang niet meer aan dachten. Wat zonde dat ze dit niet eerder samen hebben gedaan. Aandacht, het is echt het mooiste wat we elkaar kunnen geven.

Uw aandacht bij onze opening

Uw aandacht voor ons, vooral bij de opening van ons nieuwe Afscheidshuis in Boxmeer, heeft ons ook erg goed gedaan. Met dit nieuwe Afscheidshuis kunnen we voortaan op drie locaties, Boxmeer, Gennep en Venray, die aandacht geven aan een afscheid zoals we dat willen. Alles tot in de puntjes geregeld, zodat u als nabestaande al uw aandacht kunt richten op het afscheid. Zoals het hoort, want een mooi en goed verzorgd afscheid kan u later helpen bij de verwerking van uw verdriet.

Dagelijks een portie aandacht

Ja, aandacht doet wonderen. Onze kerst- en nieuwjaarswens is dan ook dat we allemaal een beetje aandacht geven aan de mensen om ons heen. Gewoon elke dag en niet alleen met Kerst of bij een afscheid. Aandacht maakt het leven mooier dus laten we daar met zijn allen van genieten en er voor elkaar zijn!

Kunnen wij u helpen?

Goemans uitvaartzorg

E-mail: info@goemansuitvaartzorg.nl

Boxmeer Uitvaartcentrum

Elzenstraat 7
5831 LH Boxmeer
Telefoon: 0485 523 043

Gennep Uitvaartcentrum / Kantoor

2e Dwarsweg 54
6591 XR Gennep
Telefoon: 0485 523 043

Venray Uitvaartcentrum / Kantoor

Keizersveld 54
5803 AN Venray
Telefoon: 0478 588 889


neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Onze vestigingen

  • Boxmeer
  • Gennep
  • Venray
  • Overloon
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.