Bij het verzorgen van een persoonlijke uitvaart komt er heel wat kijken. Zo dienen nabestaanden ondanks alle emoties toch diverse keuzes te maken binnen een bepaalde periode. Ook moeten de locaties tijdig worden gereserveerd en alle overige aanvragen en afspraken worden begeleid. Om ervoor te zorgen dat alles precies zo verloopt zoals gewenst, is het absoluut belangrijk dat er een goede organisatie met betrokken medewerkers achter de uitvaartverzorger staat.

Goed management is onmisbaar

Wilbert Goemans, oprichter en eigenaar van het gelijknamige bedrijf is ervan overtuigd dat ook goed management onmisbaar is binnen zijn bedrijf. Omdat zijn voorkeur echter uitgaat naar het verzorgen van uitvaarten werkt hij hiervoor nauw samen met Sandra Thoonen-Huberts. Met een gedegen opleiding en veel kennis door bijna 20 jaar ervaring in de uitvaartbranche is Sandra sinds enkele jaren verantwoordelijk voor de planning, administratie en een transparante organisatie.

Ieder laten doen waar hij of zij goed in is

“Wij streven naar een één op één relatie met de nabestaanden. Dit houdt in dat de uitvaartverzorger die het eerste contact heeft met de nabestaanden ook de contactpersoon blijft tijdens en indien nodig na de uitvaart. Onze overige medewerkers zoals verzorgers, uitvaartassistenten, gastdames en chauffeurs fungeren als verlengstuk van onze uitvaartverzorger. Zij zijn allemaal goed opgeleid en volledig ingewerkt. Het is de kunst ieder te laten doen waar hij of zij goed in is. Het is mijn taak te zorgen dat alles intern zo goed mogelijk verloopt zodat onze uitvaartverzorgers Wilbert, Tom, Ireen en Susanne iedere keer het persoonlijke afscheid kunnen verzorgen dat gewenst is,” aldus Sandra.

De keuze voor een uitvaartonderneming

Mensen die te maken krijgen met een sterfgeval kiezen een uitvaartonderneming veelal op basis van vertrouwen, volgens Wilbert. “Wij zijn trots dat onze persoonlijke benadering, betrokkenheid met nabestaanden, service en transparantie voor veel mensen de reden is voor ons te kiezen.”

Kunnen wij u helpen?

Goemans uitvaartzorg

E-mail: info@goemansuitvaartzorg.nl

Boxmeer Uitvaartcentrum

Elzenstraat 7
5831 LH Boxmeer
Telefoon: 0485 523 043

Gennep Uitvaartcentrum / Kantoor

2e Dwarsweg 54
6591 XR Gennep
Telefoon: 0485 523 043

Venray Uitvaartcentrum / Kantoor

Keizersveld 54
5803 AN Venray
Telefoon: 0478 588 889


neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Onze vestigingen

  • Boxmeer
  • Gennep
  • Venray
  • Overloon
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.