Wat een tijdelijk onderkomen had moeten zijn, werd bijna tien jaar ons uitvaartcentrum en kantoor. De voormalige aula op de Boxmeerse Algemene Begraafplaats heeft dus zeker goed dienst gedaan, maar in die afgelopen tien jaar groeiden we langzaam uit ons jasje.

Ons nieuwe pand

Na een lange zoektocht kwam het pand aan de Elzenstraat 7 op ons pad. Dit  is in eerste instantie in 1977 gebouwd als politiebureau. Wij hebben het pand nu laten verbouwen tot een sfeervol uitvaartcentrum, dat ook voldoet aan alle eigentijdse normen van duurzaamheid. We hopen binnenkort, als de verbouwing helemaal is afgerond, ons 'Afscheidshuis' in gebruik te nemen met haar sfeervolle, intieme rouwkamers en mooie foyer. Het is een prachtige locatie geworden in het centrum. Het is mooi om dit nu in gebruik te nemen, juist in de periode dat Wilbert Goemans 25 jaar actief is in de uitvaartzorg en Goemans uitvaartzorg al weer 12,5 jaar bestaat.

We blijven ook actief in Gennep en Venray

Als een dierbare overlijdt, wordt u gevraagd waar u het afscheid vooraf aan de uitvaart wilt laten plaatsvinden. U kunt ervoor kiezen om uw overleden dierbare thuis te laten opbaren of in een uitvaartcentrum. Met ons nieuwe 'Afscheidshuis' in Boxmeer heeft u binnenkort dus nog meer mogelijkheden, naast onze uitvaartcentra in Gennep en Venray. Hier kunt u ook op persoonlijke wijze afscheid nemen van uw overleden dierbare, in besloten kring of met een aantal genodigden, waarna de begrafenis of crematie elders zal plaatsvinden.

Binnenkort kunt u een kijkje nemen!

In de loop van dit voorjaar zullen wij onze deuren openen aan de Elzenstraat. We nodigen u dan graag uit om een kijkje te komen nemen. U kunt dan tevens kennismaken met onze medewerkers en zij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Kunnen wij u helpen?

Goemans uitvaartzorg

E-mail: info@goemansuitvaartzorg.nl

Boxmeer Uitvaartcentrum

Elzenstraat 7
5831 LH Boxmeer
Telefoon: 0485 523 043

Gennep Uitvaartcentrum / Kantoor

2e Dwarsweg 54
6591 XR Gennep
Telefoon: 0485 523 043

Venray Uitvaartcentrum / Kantoor

Keizersveld 54
5803 AN Venray
Telefoon: 0478 588 889


neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Onze vestigingen

  • Boxmeer
  • Gennep
  • Venray
  • Overloon
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.