Goede informatie vinden wij belangrijk. Over alles rondom uitvaarten maar zeker ook over onze manier van werken. Onze slogan is 'Samen met u op weg naar een persoonlijk afscheid'. Dat zegt al iets over onze betrokkenheid en flexibiliteit. Een persoonlijke aanpak vraagt immers nogal eens om improvisatie omdat de wensen niet altijd binnen de standaard uitvaart passen. Door goede voorlichting over onze aanpak en onze mensen kunt u gericht de keuze maken om ons te vragen voor de uitvaartverzorging van een overleden dierbare.

Onze nieuwe website laat beter zien waar we voor staan

We willen u nog beter informeren over onze persoonlijke aanpak. Daarom biedt onze nieuwe website u een overzichtelijke navigatie en heldere informatie, opgedeeld in korte paragraafjes met duidelijke titels. Onze columns, die we met regelmaat publiceren in diverse weekbladen, zijn ook terug te vinden op de nieuwe website. En u krijgt een duidelijk overzicht van onze activiteiten en nieuwtjes. Natuurlijk is het online condoleanceregister behouden. Hier kunt u nabestaanden condoleren en de betreffende rouwkaart inzien. Ook kunt u op onze nieuwe site het document 'Mijn uitvaartwensen' kosteloos downloaden. Hierin kunt u uw persoonlijke wensen vastleggen, waardoor uw nabestaanden straks precies weten wat uw wensen zijn.

Onze uitvaartverzorgers online

Wat onze nieuwe website ook persoonlijker maakt, is de kennismaking met onze uitvaartverzorgers. Zij stellen zich aan u voor en vertellen iets persoonlijks over hun werk als uitvaartverzorger. Eén van hen wordt uw vaste contactpersoon na een overlijden van een dierbare, als u kiest voor onze dienstverlening. U kunt op hun webpagina ook reacties lezen die nabestaanden plaatsten als reactie op de uitvaart van een dierbare. Ook kunt u vanaf nu zelf een reactie achterlaten op deze persoonlijke webpagina's.

Zichtbare betrokkenheid

Wij hopen met onze nieuwe website nog meer zichtbaar te maken waar wij voor staan: Een betrokken aanpak waarin we samen met nabestaanden op weg gaan naar een persoonlijk afscheid, waarin alles kan en mag.

Kunnen wij u helpen?

Goemans uitvaartzorg

E-mail: info@goemansuitvaartzorg.nl

Boxmeer Uitvaartcentrum

Elzenstraat 7
5831 LH Boxmeer
Telefoon: 0485 523 043

Gennep Uitvaartcentrum / Kantoor

2e Dwarsweg 54
6591 XR Gennep
Telefoon: 0485 523 043

Venray Uitvaartcentrum / Kantoor

Keizersveld 54
5803 AN Venray
Telefoon: 0478 588 889


neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Onze vestigingen

  • Boxmeer
  • Gennep
  • Venray
  • Overloon
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.