Steeds meer mensen kiezen voor een blijvende herinnering, in een vorm waarbij hun overleden dierbare echt dichtbij blijft. Een van de mogelijkheden daarvoor is een stijlvol herinneringssieraad met daarin een beetje as of een vingerafdruk van uw overleden dierbare. Een dergelijk sieraad draagt letterlijk een dierbare persoonlijke herinnering en symboliseert de schoonheid van het leven dat samen gedeeld werd. Het dragen van zo'n persoonlijk sieraad met tastbare herinnering kan u mogelijk ook wat troost bieden.

Tastbare herinnering

Goemans uitvaartzorg wil u graag helpen bij uw wens om iets zeer persoonlijks van uw overleden dierbare bij u te dragen. Daarom bieden wij u de keuze in onze mooie, ambachtelijke herinneringssieradenlijn in goud, witgoud en zilver die ruimte biedt voor een vingerafdruk, een beetje as of een combinatie van beide. Het is tegenwoordig overigens ook mogelijk een vingerafdruk van uw overleden dierbare aan te brengen op een urn. Wij vertellen u graag over alle mogelijkheden van tastbare herinneringen.

Met liefde gemaakt

Indien u een unieke tastbare herinnering wenst, gaan we in alle rust samen op zoek naar hetgeen dat echt bij u past. Bijvoorbeeld een sieraad waar u zich goed bij voelt en wat voor u een duidelijke band weergeeft met uw overleden dierbare. Het is ook mogelijk dat we een gedragen sieraad zoals een trouwring naar wens aanpassen. Wij beschouwen hergebruik van edelmetalen als een extra waardevolle invulling van een persoonlijk sieraad. Denkt u bijvoorbeeld eens aan een geliefd sieraad van uw overleden dierbare dat u verder wilt dragen als een dierbare, persoonlijke en blijvende herinnering. Met zorg en aandacht gemaakt zodat u het met liefde kunt dragen.

Kunnen wij u helpen?

Goemans uitvaartzorg

E-mail: info@goemansuitvaartzorg.nl

Boxmeer Uitvaartcentrum

Elzenstraat 7
5831 LH Boxmeer
Telefoon: 0485 523 043

Gennep Uitvaartcentrum / Kantoor

2e Dwarsweg 54
6591 XR Gennep
Telefoon: 0485 523 043

Venray Uitvaartcentrum / Kantoor

Keizersveld 54
5803 AN Venray
Telefoon: 0478 588 889


neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Onze vestigingen

  • Boxmeer
  • Gennep
  • Venray
  • Overloon
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.