Na een overlijden moet er ondanks alle emoties toch veel geregeld worden. Als u de uitvaartwensen van uw dierbare niet kent, is het aan u om de juiste keuzes te maken. Onze uitvaartverzorgers adviseren u hierbij en nemen u veel werk uit handen. Eén van de eerste vragen zal zijn waar uw overleden dierbare verblijft tot de aan de uitvaart en wat de wensen zijn ten aanzien van verzorging en opbaren.

Verzorging en opbaring

Een steeds groter aantal nabestaanden wil helpen bij het verzorgen en opbaren van hun overleden dierbare. Maar natuurlijk kunt u het opbaren ook laten verzorgen door onze professionele medewerkers. Zij verzorgen uw dierbare met respect en vragen u nadien of het gewenste resultaat is bereikt. Alles moet immers kloppen, van houding tot haardracht en kleding.

Lichte balseming

Sinds 2010 is thanatopraxie (lichte balseming) in Nederland toegestaan. Hierdoor komt de natuurlijke gelaatskleur terug en de overledene kan zonder koelelement worden opgebaard. Dit draagt bij aan de huiselijke sfeer. Goemans uitvaartzorg kan deze behandelmethode met de door ons vereiste hoge kwaliteit bieden dankzij onze samenwerking met een ervaren en deskundige thanatopracteur.

Opbaring

U kunt er voor kiezen om uw overleden dierbare thuis te laten opbaren of in één van onze uitvaartcentra, op bed of in de kist. Als u kiest voor thuis opbaren, kunt u op een intieme en geleidelijke manier afscheid nemen. Onze professionele medewerkers zorgen ervoor dat uw dierbare vrijwel altijd kan thuisblijven tot de dag van de uitvaart. Het is ook mogelijk om na een paar dagen thuis uw dierbare alsnog naar een uitvaartcentrum over te laten brengen voor een uitgebreider condoleancebezoek.

Onze uitvaartcentra

Onze uitvaartcentra beschikken over een sfeervolle en comfortabele 24-uurs rouwkamer, waar u dag en nacht toegang heeft. U kunt deze kamer zo persoonlijk maken als u zelf wilt met foto's, bloemen en persoonlijke voorwerpen. Als u liever uw dierbare bezoekt op flexibele tijden kunt u kiezen voor een van onze andere sfeervolle rouwkamers.

Een persoonlijk en sfeervol afscheid

U kunt maar één keer afscheid nemen en daarom moeten uw keuzes de juiste zijn. Een persoonlijk en sfeervol afscheid kan u later helpen bij uw rouwverwerking. Het is goed te weten dat u ten aller tijden een beroep kunt doen op ons. Wij helpen u graag met het verzorgen van een waardig en persoonlijk afscheid. Om het uw nabestaanden straks gemakkelijker te maken, kunt u nu alvast ons document 'Mijn uitvaartwensen' invullen. Daarin legt u uw wensen vast en bent u straks verzekerd van het afscheid zoals u dat wenst.

Kunnen wij u helpen?

Goemans uitvaartzorg

E-mail: info@goemansuitvaartzorg.nl

Boxmeer Uitvaartcentrum

Elzenstraat 7
5831 LH Boxmeer
Telefoon: 0485 523 043

Gennep Uitvaartcentrum / Kantoor

2e Dwarsweg 54
6591 XR Gennep
Telefoon: 0485 523 043

Venray Uitvaartcentrum / Kantoor

Keizersveld 54
5803 AN Venray
Telefoon: 0478 588 889


neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Onze vestigingen

  • Boxmeer
  • Gennep
  • Venray
  • Overloon
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.