De herdenkingsceremonie kan in verschillende locaties plaatsvinden zoals een kerk, crematorium, uitvaartcentrum, een sportkantine, thuis, etc. Indien u kiest voor een kerk bestaat er ook nog de mogelijkheid van een avondwake; een samenzijn in de kerk op de avond voor de uitvaart. Welke locatie u ook kiest, de uitvaart is absoluut het moment dat u definitief afscheid neemt. Misschien kent u de wensen van uw overleden dierbare omtrent de uitvaart, anders is het aan u en uw naasten om er invulling aan te geven. Wij helpen u graag daarbij. We kennen de lokale mogelijkheden en kunnen u dankzij onze jarenlange ervaring ook diverse suggesties doen.

Muziek

Muziek bepaalt voor een groot deel de sfeer van de afscheidsceremonie. We weten echter uit ervaring dat het best lastig kan zijn om een keuze te maken uit de ontelbare muziekstukken. Bij een kinderuitvaart kunnen we u op weg helpen met onze speciaal samengestelde afspeellijst. Hopelijk vindt u zo die speciale muziek die u hierbij passend vindt. Ook bij onze andere uitvaarten kunnen we u een voorstel doen van bijbehorende muziek. We nemen graag de tijd om samen met u een goede muziekkeuze te maken. Ook livemuziek behoort tot de mogelijkheden. Wij kunnen daar mooie suggesties voor doen en ook de boeking voor u verzorgen.

Toespraken

Toespraken maken een afscheid persoonlijk. Meestal bieden eventuele sprekers al uit zichzelf aan om een persoonlijk woordje tot de overledene te richten. U kunt natuurlijk ook zelf uw overleden dierbare nog een laatste keer toespreken, bedanken of herdenken. Ook kunt u de aanwezigen bedanken voor hun komst en medeleven. Onze uitvaartverzorger kan u helpen met het opstellen van uw tekst. We kunnen u ook advies geven hoe u de tekst rustig en verstaanbaar kunt uitspreken. Als u liever niet in het openbaar spreekt, nemen we dat graag van u over. Bij een niet kerkelijk afscheid kunnen we desgewenst samen met u de dienst samenstellen.

Foto of filmreportage

We horen vaak dat de uitvaart in een roes voorbij is gegaan. Het is mooi als er dan een foto- of filmreportage is gemaakt, waar u later in alle rust de uitvaart nog eens kunt bekijken. U kunt de reportage ook laten zien aan belangstellenden die door ziekte, afstand of leeftijd niet naar de uitvaart konden komen. Wij helpen u graag aan een vakbekwame en professionele fotograaf of cameraman die gegarandeerd mooie en sfeervolle opnames verzorgt, zonder storend aanwezig te zijn tijdens de uitvaart. Bij elk crematorium kan gekozen worden om van de dienst een DVD opname te laten maken. Onze uitvaartverzorgers zullen deze mogelijkheid vooraf met u bespreken.

Kunnen wij u helpen?

Goemans uitvaartzorg

E-mail: info@goemansuitvaartzorg.nl

Boxmeer Uitvaartcentrum

Elzenstraat 7
5831 LH Boxmeer
Telefoon: 0485 523 043

Gennep Uitvaartcentrum / Kantoor

2e Dwarsweg 54
6591 XR Gennep
Telefoon: 0485 523 043

Venray Uitvaartcentrum / Kantoor

Keizersveld 54
5803 AN Venray
Telefoon: 0478 588 889


neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Onze vestigingen

  • Boxmeer
  • Gennep
  • Venray
  • Overloon
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.