Steeds meer mensen kiezen er voor om de dagen tussen overlijden en uitvaart thuis door te brengen. Als thuis opbaren echter niet mogelijk of gewenst is, kunnen wij uw dierbare overbrengen naar een van onze uitvaartcentra of naar een ander uitvaartcentrum bij u in de buurt. 

Onze rouwkamers

Onze uitvaartcentra beschikken over rouwkamers met vaste bezoektijden en 24-uurs rouwkamers. In deze laatstgenoemde kamers verblijft uw dierbare tot aan de dag van de uitvaart. Met een eigen pasje krijgt u via een aparte ingang onbeperkt toegang tot het verblijf van uw dierbare. De kamer kan worden aangekleed met persoonlijke spullen van thuis en met foto's en bloemen. Een geluidsinstallatie maakt het mogelijk om uw eigen muziek te beluisteren. Het andere type rouwkamers biedt de mogelijkheid voor rouwbezoek op afspraak. Wij zorgen er uiteraard voor dat er nooit twee rouwbezoeken gelijktijdig plaatsvinden, om zo de intimiteit te waarborgen.

Thuisopbaring

De huiselijke omgeving wordt door veel nabestaanden als prettig en intiem ervaren. Daarom kiezen mensen er voor om thuis afscheid te nemen. Onze deskundige medewerkers zorgen ervoor dat dit goed verloopt. Wij beschikken over alle benodigdheden en controleren dagelijks of alles nog naar wens verloopt. U kunt ook kiezen voor een paar dagen thuis en een paar dagen in een uitvaartcentrum. Vrijwel alles is mogelijk en we horen graag wat uw wensen zijn.

Kist sluiten

Het sluiten van de kist is veelal een van de moeilijkste momenten van het afscheid. U bent de laatste die de overledene ziet en u sluit letterlijk een tijdperk af. Het is mooi om dit samen met uw dierbaren te doen. Natuurlijk willen wij dit ook voor u verzorgen, indien u hier tegenop ziet.

Kunnen wij u helpen?

Goemans uitvaartzorg

E-mail: info@goemansuitvaartzorg.nl

Boxmeer Uitvaartcentrum

Elzenstraat 7
5831 LH Boxmeer
Telefoon: 0485 523 043

Gennep Uitvaartcentrum / Kantoor

2e Dwarsweg 54
6591 XR Gennep
Telefoon: 0485 523 043

Venray Uitvaartcentrum / Kantoor

Keizersveld 54
5803 AN Venray
Telefoon: 0478 588 889


neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Onze vestigingen

  • Boxmeer
  • Gennep
  • Venray
  • Overloon
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.