Tegenwoordig kiest ruim 60% van de mensen voor een crematie. Heeft u ook al een beslissing genomen over wat u straks wilt? U kunt uw wensen vastleggen in het document 'Mijn uitvaartwensen', zodat uw nabestaanden straks uw afscheid helemaal naar uw wens kunnen laten verzorgen.

Voorkeur voor cremeren

Een crematie kost gemiddeld minder dan een begrafenis onder meer omdat u daarna geen grafkosten hoeft te betalen. Als uw voorkeur uitgaat naar cremeren, kiest u voor een afscheid in een comfortabele omgeving. Dit afscheid kunt u net zo invullen als u zelf wenst, met of zonder religieuze rituelen. Het is fijn dat u na de crematie zelf voor een asbestemming kunt kiezen. Gaat uw voorkeur uit naar verstrooien, bewaren of een combinatie van beide, zoals verstrooien en wat as bewaren in een herinneringssieraad? Onze uitvaartverzorger vertelt u graag over alle mogelijkheden.

Voorkeur voor begraven

Met een begrafenis kiest u voor een meer natuurlijk en geleidelijk afscheid, waarbij u het gevoel heeft nog dichtbij uw overleden dierbare te kunnen zijn. Mogelijk maakt uw familie gebruik van een familiegraf, zodat uw overleden familie voor altijd bij elkaar kan blijven.

Op veel begraafplaatsen mag u zelf een plaatsje kiezen. Lekker in de zon of juist wat in de schaduw van die prachtige oude boom? U kunt uw wensen bespreken met onze uitvaartverzorger. De grafkosten en de mogelijkheden van een grafmonument verschillen per begraafplaats en steenhouwer. Op sommige begraafplaatsen ziet u monumentale grafmonumenten in een parkachtige omgeving en op andere begraafplaatsen kunt u enkel kiezen uit een vaste vorm gedenksteen van zwart of antraciet. Onze uitvaartverzorger informeert u graag over de mogelijkheden en tarieven per begraafplaats. Terwijl u nadenkt over de invulling van het grafmonument zorgen wij er met een tijdelijk naamplaatje voor dat uw overleden dierbare nooit anoniem begraven ligt.

Kunnen wij u helpen?

Goemans uitvaartzorg

E-mail: info@goemansuitvaartzorg.nl

Boxmeer Uitvaartcentrum

Elzenstraat 7
5831 LH Boxmeer
Telefoon: 0485 523 043

Gennep Uitvaartcentrum / Kantoor

2e Dwarsweg 54
6591 XR Gennep
Telefoon: 0485 523 043

Venray Uitvaartcentrum / Kantoor

Keizersveld 54
5803 AN Venray
Telefoon: 0478 588 889


neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Onze vestigingen

  • Boxmeer
  • Gennep
  • Venray
  • Overloon
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.