De kosten van een uitvaart hangen uiteraard af van uw wensen. Een intiem afscheid met een kopje koffie zal een totaal ander bedrag kosten dan bijvoorbeeld een afscheid met honderden mensen, advertenties en een afsluitende borrel in een exclusieve locatie. Gemiddeld variëren de uitvaartkosten in Nederland tussen 5.000 en 8.000 Euro. Maar een afscheid met bescheiden wensen is bij ons beduidend goedkoper en kan toch heel mooi en gepast zijn. Natuurlijk geven wij u vooraf een transparante begroting, zodat u precies weet waar u aan toe bent qua kosten voor opbaring, kist, rouwvervoer en drukwerk, bloemen, samenzijn na de uitvaart en het tarief voor onze dienstverlening. Wij beschikken over het Keurmerk Stichting Uitvaartzorg, uw garantie voor onberispelijke dienstverlening, deskundige gediplomeerde medewerkers en een transparante en eerlijke prijs/kwaliteitverhouding.

Persoonlijke dienstverlening tegen een eerlijke prijs

Beschikt u over ruime of juist beperkte financiële middelen? Ongeacht uw bestedingsruimte denken wij graag met u mee en adviseren u over alle mogelijkheden om tot een persoonlijke invulling van de uitvaart te komen. Maatwerk dus, waarbij wij zoveel mogelijk kostenbesparend werken. In onze vormgevingsstudio is elk ontwerp voor rouwdrukwerk mogelijk. Daarnaast kunt u kiezen uit onze diverse modellen rouw- en volgauto's. Dankzij deze en andere mogelijkheden die we in eigen huis voor u kunnen verzorgen, zijn wij in staat u onze persoonlijke dienstverlening tegen een eerlijke prijs aan te bieden. Een rouwadvertentie, maar ook het bestellen van bloemen en een foto- of videoreportage zijn voorbeelden van diensten die wij voor u kunnen verzorgen. Deze kosten financieren wij voor en belasten we één op één aan u door, zonder dat we daarvoor een bemiddelingsfee vragen. U ontvangt één verzamelfactuur voor alle geleverde diensten. Vraag vrijblijvend onze tarieven aan, we lichten deze graag toe.

Kwaliteitsuitvaart voor elk budget

Tegenwoordig zijn er helaas nog altijd veel mensen niet goed voorbereid op de financiële gevolgen van overlijden. Overlijden zonder verzekering en spaargeld kan voor grote problemen voor de nabestaanden zorgen. Bij alle emoties rondom het verlies van een dierbare willen we nabestaanden de zorg besparen over de financiële haalbaarheid van een passend afscheid. Naast de uitvaart op maat biedt Goemans uitvaartzorg daarom ook meerdere kostenbesparende uitvaartconcepten, waarbij er al een uitvaart mogelijk is voor het budgetbedrag van Euro 2850. Uiteraard blijft ook hier de zorg en aandacht voor de overledene en nabestaanden absoluut gewaarborgd.

Binnen dit concept is indien gewenst ook ruimte voor uw eigen inbreng. Zo werkt Goemans uitvaartzorg bij elk afscheid samen met de nabestaanden aan een persoonlijk en betrokken afscheid, uiterst waardevol én binnen budget.

Kunnen wij u helpen?

Goemans uitvaartzorg

E-mail: info@goemansuitvaartzorg.nl

Boxmeer Uitvaartcentrum

Elzenstraat 7
5831 LH Boxmeer
Telefoon: 0485 523 043

Gennep Uitvaartcentrum / Kantoor

2e Dwarsweg 54
6591 XR Gennep
Telefoon: 0485 523 043

Venray Uitvaartcentrum / Kantoor

Keizersveld 54
5803 AN Venray
Telefoon: 0478 588 889


neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Onze vestigingen

  • Boxmeer
  • Gennep
  • Venray
  • Overloon
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.