We hebben al zeer veel verschillende uitvaarten mogen verzorgen. Bijna altijd met een persoonlijk detail, muziek, een tekst waardoor de uitvaart onderscheidend en herkenbaar werd. Weet u eigenlijk al wat voor afscheid u wilt? En is uw familie op de hoogte van uw specifieke wens dat bijvoorbeeld alleen de muziek van uw favoriete keuze gespeeld wordt? Het kan mooi zijn als u al een scenario voor u ziet, maar het is nog mooier als uw naasten dat ook weten. Het geeft een goed gevoel als u weet dat alles geregeld is en dat het afscheid straks zo verloopt, zoals u dat wenst. Als u er nog niet helemaal uit bent wat uw wensen zijn, kunt u ook vrijblijvend met ons van gedachten wisselen. In veel gevallen kunnen we al snel een vrij exacte beraming van kosten maken, wat u wellicht op weg helpt.

'Mijn uitvaartwensen'

U kunt uw uitvaartwensen vastleggen in ons document 'Mijn uitvaartwensen'. Hierin kunt u ook namen en adressen vermelden van mensen, die u graag wilt laten uitnodigen voor uw uitvaart straks. Het document 'Mijn uitvaartwensen' kunt u zelf bewaren bij uw persoonlijke papieren of u geeft het in bewaring aan een van uw naasten. Zo heeft u de zekerheid dat uw wensen een houvast vormen voor de invulling van uw afscheid. U kunt het document kosteloos bij ons aanvragen. Als u uw uitvaartwensen bij ons vastlegt, ontvangen uw nabestaanden straks 150 Euro korting op uw uitvaartkosten.

Kunnen wij u helpen?

Goemans uitvaartzorg

E-mail: info@goemansuitvaartzorg.nl

Boxmeer Uitvaartcentrum

Elzenstraat 7
5831 LH Boxmeer
Telefoon: 0485 523 043

Gennep Uitvaartcentrum / Kantoor

2e Dwarsweg 54
6591 XR Gennep
Telefoon: 0485 523 043

Venray Uitvaartcentrum / Kantoor

Keizersveld 54
5803 AN Venray
Telefoon: 0478 588 889


neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Onze vestigingen

  • Boxmeer
  • Gennep
  • Venray
  • Overloon
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.