Goemans uitvaartzorg Gennep

Goemans Uitvaartzorg beschikt over een sfeervol uitvaartcentrum in Gennep, dat voor iedereen toegankelijk is. Hierdoor kan het afscheid nog beter aansluiten bij de wensen van nabestaanden en overledenen.

Wij nemen u graag de zorg uit handen

Als er iemand overlijdt, moet er in korte tijd veel geregeld worden. Zo moet u de huisarts waarschuwen, familie en bekenden inlichten en de uitvaart, begrafenis of crematie verzorgen. Daarnaast heeft u natuurlijk te maken met uw emoties en die van uw naasten, die u eigenlijk in alle rust zou moeten kunnen verwerken. Die tijd geven wij u graag door u bij te staan in deze moeilijke dagen. Wij begeleiden u stap voor stap bij alle beslissingen die u moet nemen, zodat u de mogelijkheid krijgt om weloverwogen besluiten te nemen. Indien u dat wenst, denken we met u mee over de invulling van de uitvaart, begrafenis of crematie maar u kunt er ook voor kiezen zelf de regie te houden. Wij zijn er voor u in de mate die u wenst. Samen met u zorgen we voor een waardig, persoonlijk afscheid volgens de wensen van uw dierbare en u zelf.

Onze rouwkamers

Ons uitvaartcentrum in Gennep beschikt over drie rouwkamers, waarvan twee 24-uurs kamers. De overleden dierbare kan hier blijven tot aan de uitvaart,begrafenis of crematie. Hier kunt u uw overleden dierbare dag en nacht bezoeken en kosteloos gebruik maken van onze koffie- en theevoorziening. U mag tijdens het verblijf van uw dierbare persoonlijke dingen plaatsen, zoals foto's, bloemen etc. en de muziek spelen die u graag hoort. In de derde kamer kunt u uw overleden dierbare bezoeken op afspraak.

Onze aula

Ook beschikt ons uitvaartcentrum over een sfeervolle aula, waar een afscheidsdienst kan worden verzorgd maar ook een condoleancebezoek of een samenzijn na de uitvaart. Wij kunnen daarbij zorgen voor een heerlijke koffietafel, een hapje en een drankje, etc. U kunt daarbij uiteraard uw wensen aangeven, zodat we mogelijk nog wat persoonlijke wensen kunnen toevoegen, zoals het favoriete drankje van uw overleden dierbare, etc.

  • Gegevens

  • Goemans uitvaartzorg
  • 2e Dwarsweg 54
  • 6591 XR Gennep
  • Telefoon: 0485 523 043
  • Heeft u een vraag aan onze uitvaartverzorger?Virtuele rondleidingRoutebeschrijving

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.