Goemans uitvaartzorg Venray

Goemans Uitvaartzorg beschikt over een sfeervol en modern uitvaartcentrum in Venray. Het uitvaartcentrum is niet verbonden aan een crematorium of ziekenhuis en is voor iedereen toegankelijk, waardoor het afscheid nog beter kan aansluiten bij de wensen van nabestaanden en overledenen.

Onze rouwkamers

We bieden u drie huiselijk ingerichte rouwkamers die 24 uur per etmaal toegankelijk zijn voor nabestaanden. U kunt uw dierbare onbeperkt bezoeken. U mag de kamer decoreren met persoonlijke spulletjes en naar de muziek luisteren die u zelf wenst. Op deze manier wordt de rouwkamer echt een verlengstuk van thuis, wat u kan helpen bij het afscheid nemen.

Sfeervolle foyer voor uitvaartdiensten

U kunt in ons uitvaartcentrum een persoonlijke afscheidsdienst laten verzorgen. Onze foyer biedt ruimte aan 75 personen. Daarna kunt u met het hele gezelschap of in familiekring uw overledene begeleiden naar het crematorium of naar de begraafplaats. De foyer kan ook dienst doen als condoleanceruimte na het afscheid in de rouwkamers. De ruimte leent zich ook uitstekend voor gebed of bezinning.

Informatiecentrum

Goemans uitvaartzorg vindt naast betrokken en hoogwaardige zorg ook goede voorlichting zeer belangrijk. Vandaar dat ons Regionaal Uitvaartcentrum Venray ook de functie heeft als informatie steunpunt. Hier kunt zich vrijblijvend laten informeren over alle mogelijkheden, tarieven, etc. Ook helpen we u hier graag bij het verloop van grafrechten of adviseren we u bij uw keuze in asbestemmingen, grafstenen, sieraden of andere gedenkvormen. Natuurlijk kunnen we u ook adviseren bij vragen over op- en herbegravingen. Ons advies is kosteloos en vrijblijvend omdat we u graag op weg helpen naar een gedenkwaardig en persoonlijk afscheid.

  • Gegevens

  • Goemans Uitvaartzorg
  • Keizersveld 54
  • 5803 AN Venray
  • Telefoon: 0478 588 889
  • Heeft u een vraag aan onze uitvaartverzorger?Virtuele rondleidingRoutebeschrijving

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.