Reacties

 • Oog voor onze wensen!

  Alles is op maat geregeld. Ireen heeft overal over meegedacht en had oog voor onze wensen en toonde veel respect. Een zeer betrouwbare uitvaartverzorgster. Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop Ireen en de medewerkers van Goemans Uitvaartzorg alles hebben georganiseerd met veel oog voor detail! Heel erg bedankt! Ireen is een topper!

 • Bijzonder, in eigen tuin.

  Het was bijzonder. In eigen tuin, eenvoudig wat betreft de vorm en heel intens.
  Er was professionaliteit, creativiteit en een groot inlevingsvermogen. Voor alles was ruimte. Ireen was waardevol in die, voor mij, zware tijd.

 • Origineel en goed inlevingsvermogen

  Goed inlevingsvermogen van de uitvaartverzorgster. Zeer goede en originele inbreng van ideeën. Deed niet moeilijk en was zelfs enthousiast bij afwijkende ideeën.

 • Topvrouw!

  Wij zijn tevreden, er werd geluisterd naar onze wensen. Deze zijn goed vervuld. We zijn blij met hoe Ireen ons heeft ondersteund in deze moeilijke dagen. Ze is een topvrouw.

 • Een prima team met een geweldige samenwerking.

  Na het overlijden van Mam hebben we vanwege goede verhalen gekozen voor Wilbert Goemans. Een prima team met een geweldige samenwerking. Vooral Ireen heeft een belangrijke bijdrage geleverd. 

  Bij de eerste bespreking stelde ze voor om Mam naar het graf van Pap te brengen. Dat wilden we absoluut niet. Bij het laatste afscheid van Mam stelde Ireen het weer voor. Toen hebben we het gedaan en zelfs de kist in het graf laten zakken. Wat een fantastisch gevoel: Mam met Pap herenigd. Dank je wel Ireen.

 • Petje af!

  Ireen: petje af, de begeleiding, communicatie en het meedenken waren helemaal top!

 • Lof

  Ik heb niets dan lof!

 • Perfect!

  De uitvaart van mam was perfect verzorgd! We denken er met een zeer goed gevoel aan terug. Respect voor Ireen! Zelfs amper uitgesproken wensen werden vervuld!

 • Orde scheppen in de chaos

  Ik was blij dat Ireen bij ons kwam me bij de hand pakte en duidelijkheid schepte in de ‘chaos’. Er was een goede interactie met Ireen, waardoor de uitvaart volgens plan verliep. 
  Ireen, je bent een toppertje!

 • Super!

  Een groot DANK JE WEL voor hoe alles gegaan is tijdens de hele week voor de uitvaart. Ireen heeft alles rustig en duidelijk met ons besproken. Naast haar vakkundige ˜regeldingetjes’ was ze open, betrokken en meelevend. SUPER!

 • Een klik met Ireen

  Om de uitvaart te bespreken is het belangrijk voor mij dat er een ‘klik’ is met de persoon en die was er met Ireen. Zij voelde ook goed aan wat bij ons paste. We zijn erg tevreden over de verzorging, er werd alle ruimte gegeven om mee te helpen. We zijn ook helemaal tevreden over hoe de uitvaart verlopen is en kijken hier met voldoening op terug.

 • Uitmuntend!

  Alles is perfect verlopen. Zowel het ophalen van de overledene als de begeleiding door Susanne van
  maandag t/m zaterdag is uitmuntend verlopen.

 • Betrokken en persoonlijk

  Erg betrokken, goede verzorging, alles kan, altijd bereikbaar, vriendelijk, rustig en meedenkend, persoonlijk en warm contact. Wij zijn zeer tevreden. Dank voor alles.

 • Stipt en betrokken

  Wij zijn zeer tevreden over de betrokkenheid, de stiptheid en de verzorging.

 • Vakkundig, prettig

  Vakkundige kennis, creatief, snel, volledig, prettig contact, vooruitdenken, ondersteunend,
  mensenkennis, de leiding nemen, zorg uit handen nemen, dragen, flexibel.

 • Heel tevreden!

  Zowel mijn broer, zussen en ik zijn heel tevreden over de manier waarop de uitvaart van onze moeder door jullie is geregeld. Het had niet beter gekund. Overal werd aan gedacht en de samenwerking met Ireen verliep heel fijn. We hadden echt het gevoel dat we bij haar in goede handen waren. 
  Wij zijn heel tevreden en zullen Goemans Uitvaartzorg zeker aanbevelen bij anderen.

 • Correct, respectvol en meelevend

  Ik kijk met een zeer goed gevoel terug op het afscheid van mijn man Henk. De besprekingen vooraf zijn uitstekend verlopen, zeer correct, respectvol en meelevend, met alle ruimte voor eigen ideeën en advies waar nodig.

  Ik wil Ireen bedanken voor het leiden van de dienst. Ze heeft dit voortreffelijk en waardig gedaan. Ook namens de andere familieleden bedankt voor de uitstekende begeleiding.

 • Met respect

  Alles is naar wens verlopen, compliment aan Ireen.
  Ze was zakelijk heel correct en meedenkend.
  Alles werd met respect gedaan, super!

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.