Omar Baljet

Uitvaartverzorger

"Ultiem gastheerschap!"

"Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de horeca, heb ik besloten om de overstap te maken naar de uitvaartbranche. Vanaf het eerste gesprek voelde het gelijk goed. Goemans Uitvaartzorg staat wat mij betreft synoniem voor een warm, hecht en professioneel team. Zorg dragen, begeleiden, adviseren, luisteren naar de wensen om zo samen met de nabestaanden een persoonlijk afscheid vorm te geven is ontzettend dankbaar werk. De vrijheid om met de juiste kennis en een goed luisterend oor een uitvaart te mogen personaliseren staat wat mij betreft voor ultiem gastheerschap!"

Goed team!

De begeleiding tijdens het gehele proces was zeer goed. Het uitvaartcentrum was een rustige plek
met veel goede medewerkers. We hebben een mooi afscheid gehad. Op de dag van de uitvaart was alles tot in detail zoals afgesproken geregeld.

Mede door de begeleiding door Omar hebben wij ondanks het verdriet een mooi maar vooral persoonlijk afscheid gehad. Dat geeft ons nu na 4 weken van overlijden een fijn en goed gevoel.
Complimenten voor alle mensen die er mee bezig zijn geweest. Jullie zijn een goed team.

Meer reacties lezen


Zelf een ervaring insturen?
Vult u dan het formulier in. Naam en woonplaats zijn niet verplicht. Dank alvast voor uw reactie!

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.