Reacties

 • Geen druk en goed verzorgd!

  Ik gaf aan een eenvoudige plechtigheid/kist te willen. Er werd totaal geen druk uitgeoefend door Susanne en het regelen van de uitvaart was erg respectvol.

  Alle lof voor jullie. Ik heb van verschillende mensen gehoord dat het goed verzorgd was.

 • Super!

  Zeer tevreden, vooral hoe Susanne met al onze wensen is omgegaan en dankbaar dat het zo mooi is verlopen.
  Speciale dank aan Susanne. Zij was gewoon super!

 • Zeer goed gekwalificeerde medewerkers!

  Vertrouwelijk, vriendelijk, meedenkend, behulpzaam en zeer goede gekwalificeerde medewerkers. Niets was teveel, daarom een 10! We stelden het ook zeer op prijs dat als wij er niet waren Susanne ons even belde om ons op de hoogte te houden van de controles.

 • Zeer goed contact

  Heel vriendelijk personeel en goede begeleiding bij de uitvaart. Wij hebben een zeer goed contact gehad met Susanne en zijn zeer tevreden.

 • Goede begeleiding

  Susanne heeft ons goed begeleid. Ze stond voor een snelle en correcte opvolging en flexibel en goed doorvragen.

 • Complimenten!

  Susanne heeft alles keurig voor ons geregeld. Het was een waardig afscheid. Complimenten aan al uw medewerkers en in het bijzonder dank aan Susanne, die alles tot in de puntjes verzorgd heeft. 
  Ga zo door!

 • Een dikke tien!

  Susanne heeft de uitvaart van mijn schoonmoeder zeer goed begeleid. Respectvol, inlevend en innemend, met goede adviezen. Zij en het team van Goemans kwamen hun afspraken na. Heel knap hoe Susanne in korte tijd een beeld kreeg van mijn schoonmoeder en dat verwoordde tijdens de crematieplechtigheid. Een dikke tien!

 • Persoonlijk contact

  Persoonlijk, betrokken en vriendelijk! Complimenten voor Susanne Peersman, bijzonder hoe zij contact legt en maakt met de nabestaanden van de overledene.

 • Respectvol en persoonlijk

  Verzorging van onze overleden dierbare was zeer respectvol. Ook gaf Susanne veel persoonlijke aandacht voor ons als nabestaanden.

 • Prima geadviseerd!

  Susanne heeft ons prima geadviseerd en begeleid in dit proces van afscheid. Alles was keurig verzorgd.

 • Geweldige begeleiding!

  We willen jullie en met name Susanne ontzettend bedanken. Hoe zij het afscheid van ons pap en opa begeleid heeft, in één woord geweldig!

  Susanne is zeer meegaand, heeft ons heel goed geadviseerd en we wisten dat we altijd op haar terug konden vallen. Alle lof voor haar, ze is geboren voor dit vak. 

  We hebben ook heel veel steun gehad aan de manier waarop ons pap thuis opgebaard was. Complimenten hoe vakkundig en respectvol de medewerkers van Goemans zijn.

 • Warme, persoonlijke begeleiding

  Ik wil Susanne graag bedanken voor haar warme, persoonlijke begeleiding in de dagen tussen het overlijden en de uitvaart en bij de uitvaart zelf. Ze nam veel tijd om zich te verdiepen in onze situatie en om vandaaruit een passend afscheid samen met ons te organiseren.

  Het was fijn om samen met jullie tante te verzorgen. We hebben in het verzorgingstehuis veel complimenten gekregen, omdat ze er zo mooi uitzag. Deze complimenten geef ik graag aan jullie door.

 • Super!!

  Susanne heeft het super gedaan.

 • 10 met een griffel!

  Susanne heeft ons super goed begeleid. Wij hadden één week voor onze moeder overleed al een gesprek met haar, waardoor dit zonder spanning en lading verliep. Susanne was duidelijk en leefde zich goed in op onze wensen. Het was een heel prettig gesprek.

  Toen mama overleed is alles verder prima voortgezet. De uitvaart was helemaal super. Al jullie collega’s hebben hun uiterste best gedaan, met iedereen hebben we prettig samengewerkt.

  Susanne heeft de crematie geweldig begeleid: een 10 met een griffel!

 • Zeer vriendelijk

  Alles was goed georganiseerd door Susanne en de medewerkers van Goemans Uitvaartzorg,.
  Iedereen was erg vriendelijk.

 • Veel aandacht

  Susanne heeft ons op betrokken en professionele wijze begeleid. Zij had veel aandacht voor speciale vragen en wensen. Ook de contacten met het kantoor waren positief. We willen jullie bedanken voor alle goede zorgen!

 • Zeer deskundig en persoonlijk betrokken!

  Na het overlijden van onze vader en mijn partner moesten wij ons voorbereiden op het afscheid. Een moeilijke tijd voor velen, wat komt er allemaal op je af, wat te doen en vergeet je niets in deze vaak emotionele periode.

  Uw uitvaartzorg Goemans bij monde van Susanne Peersman, in één woord geweldig! De zelfverzekerdheid, de rust, het geduld, het luisterende oor en het meedenken. Alles werd duidelijk besproken, geregeld en doorgenomen.
  Het samenstellen van de orde van dienst, muziek, toespraken etc. werd feilloos verzorgd.

  De crematieplechtigheid is door Susanne op een zéér deskundige manier begeleid. De rust die zij uitstraalde en de wijze waarop zij aan bepaalde toespraken memoreerde gedurende de dienst, heeft op ons als nabestaanden grote indruk gemaakt. Diepe bewondering hiervoor!

  Susannne en Goemans uitvaartzorg, dank voor jullie persoonlijke betrokkenheid. Het was voor ons, in deze moeilijke tijd, een verlichting!

 • Dank je wel Susanne!

  De uitvaart was tot in de puntjes verzorgd en geregeld. De afscheidsdienst was indrukwekkend
  en zeer persoonlijk dankzij de inzet en betrokkenheid van Susanne Peersman.

 • Aandacht!

  Prettige bejegening en respect. Aandacht voor persoonlijke wensen. Je kan altijd terecht met
  vragen en werd snel geholpen.

 • Zeer tevreden!

  Susanne heeft alles goed geregeld! Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen, de manier waarop zaken geregeld werden middels huisbezoeken en de organisatie van het afscheid.

 • Zeer goed!

  Alles perfect en uitermate goed gepland. Jullie uitvaartverzorgers zijn uiterst bekwaam. Alles was dik in orde!!

 • Grote klasse!

  Wij hadden met Ireen een zeer persoonlijk contact. We vonden het prettig dat we steeds dezelfde persoon aan huis kregen voor de afwikkeling en te regelen zaken.


 • Groot compliment!

  Een groot compliment voor Susanne. Zij voelde ons direct goed aan in deze droevige dagen. Alle gesprekken verliepen duidelijk, respectvol en met oprecht medeleven. Pap was ook erg mooi verzorgd en opgebaard, met een glimlach op zijn gezicht. Zelden heb ik dat gezien en ik heb toch al menig overledene gezien in verband met mijn werk in de ouderenzorg.

 • Visitekaartje!

  Susanne is echt een visitekaartje voor uw onderneming. ZIj stelt je ondanks je verdriet heel erg op je gemak.

 • Alle afspraken worden goed nagekomen

  Goede communicatie, zeer netjes en duidelijk in de omgang. Afspraken worden goed nagekomen.

 • Naar eigen inzicht

  Wij zijn zeer tevreden over de mogelijkheden die geboden werden door Susanne om het afscheid
  vorm te geven op onze manier. Wij hebben de vrijheid om het afscheid naar eigen inzicht in te vullen als heel prettig ervaren.

 • Alle ruimte!

  Susanne gaf ons alle ruimte om al onze wensen te bespreken en was zeer profesioneel en prettig in het gesprek.

 • Subliem!

  Fijne begeleiding van het proces. Het spreken tijdens de dienst was subliem!

 • In alle opzichten goed

  Na de overlijdensmelding waren jullie snel ter plaatse, de opbaring thuis was snel, zéér goed en met zorg uitgevoerd. We hebben in alle opzichten goede begeleiding gehad en we hebben goede nazorg ontvangen. De uitvaart is 100% naar wens
  geregeld. De familie is van mening dat het niet beter of met meer respect had kunnen worden verzorgd en/of uitgevoerd! Vanuit de familie willen wij iedereen die op welke wijze dan ook heeft bijgedragen aan de uitvaart van onze geliefde moeder hartelijk bedanken.

 • Professioneel, warm en persoonlijk.

  Via deze weg willen we jullie bedanken. Niet alleen wij, maar ook de vele aanwezigen waren onder de indruk van de manier waarop Susanne de afscheidsdienst heeft begeleid.
  Professioneel, maar ook erg warm en persoonlijk. Voor ons was Susanne de perfecte persoon. We zullen jullie bij iedereen aanbevelen!

 • Perfect!

  Prima en zeer netjes verzorgd. Vooral de persoonlijke begeleiding en verzorging was perfect.

 • Jullie gaven mij rust

  Ik ben heel prettig benaderd door alle medewerkers. Alles was netjes geregeld en duidelijk.
  Ik heb de hele regeling van de uitvaart met jullie als zeer prettig ervaren.
  Dat gaf mij enorm veel rust. Bedankt!

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.