Reacties

 • Heel respectvol

  Wij vonden het heel respectvol dat een medewerker 's nachts voor de auto met pap uitliep, kippenvel kregen we daarvan.

  Onze waardering gaat zéér uit naar de rust en tijd die jullie voor ons hadden.
  Wij wisten precies hoe we e.e.a. wilden invullen en dat was allemaal zonder problemen mogelijk. Daardoor kon ik, ondanks mijn verdriet, genieten van het afscheid van pap.
  Dank jullie wel voor alles!

 • Prettige begeleiding

  Wij zijn als gezin op een prettige manier begeleid door Tom. Hij nam de tijd voor ons en hielp ons bij alle vragen en problemen die we tegenkwamen.

 • Uitermate tevreden!

  Wij zijn uitermate tevreden over de persoonlijke aandacht en begeleiding die Tom ons heeft
  geboden!

 • Eén van ons!

  Sorry voor de late reactie, maar toch wil ik jullie nog even een bericht sturen om jullie te bedanken. Tom lijkt 'geboren' voor dit werk. Er was veel ruimte voor onze wensen en hij voelde alles goed aan. Met de nodige professionele afstand, werd hij toch één van ons. We waren getroffen door de persoonlijke noot die hij in zijn woorden in de crematorium wist te leggen. Nogmaals bedankt!

 • Prettige samenwerking

  Tom heeft de gehele uitvaart goed begeleid. Hij was wel aanwezig, maar niet opdringering. Ik vond het een prettige samenwerking.

 • Compliment!

  Tom heeft met respect, aandacht en oog voor de familiebanden de uitvaart van mijn moeder verzorgd. Compliment voor hem.

 • Respectvolle uitvaart

  Zeer klantgericht en respectvol, ondersteunend en meedenkend.

 • Uitstekend

  Wij zijn uitstekend begeleid door Tom!

 • Liefdevol

  We zijn nu 3 weken verder en nog steeds ben ik zo tevreden en kijk ik met een warm en goed gevoel terug. Er is niks wat ik ben vergeten of wat ik ander had gewild. Het was perfect! 

  Er werd door Tom echt naar ons geluisterd, hij is een kanjer en verstaat zijn vak echt! Jullie stralen allemaal warmte uit. Ga zo door; klein, knus en liefdevol, met liefde voor jullie vak.

 • Veel ruimte voor eigen ideeën

  Ondanks ons verdriet en emotie kunnen we terugkijken of een fijne dienst. Alles zoals WIJ dat wilden. 

  Met Tom hebben we tijdens de voorbereidingen een heel warm en persoonlijk contact gehad. Er was ruimte voor ieders eigen wensen en er werd meegedacht als wij ergens niet aan dachten. We vonden het fijn dat er veel ruimte was voor onze eigen ideeën. Er is geen enkel punt wat we anders hadden gewild. Alles met volle respect naar de overledene en naar ons. Bedankt hiervoor. Al jullie medewerkers krijgen een 10 met een pluim. Nogmaals bedankt.

 • Visitekaartje!

  Tom nam voldoende tijd en gaf genoeg aandacht. Hij staat voor correcte en gepaste begeleiding! Door zijn inzet krijgt Tom ook de speciale wensen voor elkaar. Zodoende is Tom echt een visitekaartje van Goemans Uitvaartzorg.

 • Niet beter gekund

  Dank jullie allemaal voor alle goede zorgen. Ger zijn uitvaart had niet beter gekund. Mensen spreken mij er nog steeds over aan.

 • Wat een mooi afscheid!

  Wij zijn zeer content met de omgang en de manier waarop Tom ons begeleid heeft. Erg persoonlijk, warm en altijd correct. Er was veel ruimte voor eigen invulling en advies werd op de juiste manier gegeven. Tijdens de crematie heeft Tom een warm, persoonlijk verhaal verteld. Wat een mooi afscheid! Dank jullie wel.

 • Persoonlijk tintje

  Tom heeft het uiterst correct en professionele begeleid, met een heel persoonlijk tintje. We hebben wederom een warm en hartelijk afscheid gehad, TOP!

  Blijf vooral zo doorgaan en op deze manier werken. Bedankt!

 • Zeer goed!

  Een 8 is altijd goed! Een 9 of een 10 haalt bij mij niemand. Ikzelf ook niet.

 • Bijzonder afscheid!

  We kijken terug op een bijzonder afscheid van Piet van Benschop, waarin alles verpakt is wat we beoogden. Alles is naar grote tevredenheid verlopen. We hebben heel veel zelf geregeld, maar Tom was er voor het overzicht en de extra details. Ook het gebruik van jullie 24-uurskamer hebben we als zeer fijn ervaren.  Alle lof!

 • Goede uitleg

  Het contact met Tom en de medewerkers van Goemans Uitvaartzorg was fijn. Wij zijn fijn
  begeleid en hebben goede uitleg gekregen over alles.

 • Correct en persoonlijk

  Goemans Uitvaartzorg heeft de uitvaart correct en persoonlijk verzorgd met aandacht voor detail en respect. In zijn geheel zijn wij tevreden over de verzorging van de uitvaart.

 • Complimenten!

  Vriendelijk, correct en vlotte service

 • Grote tevredenheid

  De uitvaart is geheel naar wens verlopen, correct en ingetogen. De muziek die mijn man zelf uitgekozen had, is toch op bijzondere wijze verkregen door Tom, omdat deze niet standaard aanwezig was. Dat hebben we zeer op prijs gesteld. Wij kunnen zeggen dat we met dankbaarheid kunnen terug kijken op een mooi en waardig afscheid. Voor mij en de kinderen kan ik oprecht zeggen dat alles naar wens en grote tevredenheid is verlopen.

 • Dankbaar voor goede zorg

  Mijn kinderen en ik zijn zeer tevreden over de wijze waarop het vooroverleg en de uitvoering van de uitvaart door Goemans Uitvaartzorg tot stand kwam. Ik kan alleen maar tevreden en
  dankbaar zijn over de wijze waarop Goemans Uitvaartzorg de uitvaart van mijn echtgenote heeft verzorgd.

 • Prima

  De hele uitvaart was goed verzorgd en precies zoals ik wilde.

 • Hoge kwaliteit en alle afspraken goed nagekomen

  We zijn met Tom in gesprek gegaan om de uitvaart vorm te geven. We zijn erg tevreden over zijn begeleiding en betrokkenheid. Mede hierdoor kijken wij met een goed en fijn gevoel terug op het afscheid en de afscheidsdienst van Frits Stein. Alles was van hoge kwaliteit en de communicatie verliep goed en soepel. Alle afspraken zijn goed en tijdig nagekomen. 
  Wij zijn zeer tevreden over alles!

 • Zeer tevreden!

  We zijn zeer tevreden over de geduldige en goede onderlinge communicatie en mooie
  samenwerking. Alles was mogelijk zoals wij dat wilden. We hebben heel veel complimenten gehad over de uitvaartdienst.

 • Warme, intieme aangelegenheid met alle aandacht voor de kinderen.

  Het afscheid is helemaal naar wens verlopen. De gesprekken met Tom hebben we als zeer prettig ervaren. Hij wist uitermate respect om te gaan met onze situatie. We voelden ons vrij om alles te vragen en te bespreken en niets was onbespreekbaar. Hij dacht mee en gaf ons waardevolle tips en ideeën. 
  Ook wist hij de kinderen op een leuke en mooie manier erbij te betrekken.

  Ook zijn we zeer tevreden over hoe Jacqueline de verzorging en het eerste ontvangst in het uitvaartcentrum in Gennep op zich genomen heeft. De opbaring was heel mooi. Ook voelden de kinderen zich snel op hun gemak bij Jacqueline. 

  We kregen de 24-uurskamer aangeboden, waar we erg blij mee waren. Ik mocht zelfs 24 uur per dag muziek draaien op de kamer. De crematie is, dankzij Tom, een warme, intieme aangelegenheid geweest, waarbij de kinderen niet uit het oog verloren zijn. We kregen de tijd die we nodig hadden en werden met veel respect benaderd. Tom had witte ballonnen meegenomen en zelfs één reserve, die goed van pas kwam! In de rouwkamer had hij ervoor gezorgd dat de kinderen de kist konden verven, inclusief allerlei stickers en versieringen. Top!

 • Zeer goed!

  Wij als nabestaanden en familie vinden allemaal dat alles zeer goed is verlopen. Tom heeft alles zeer goed geregeld.

 • Ook heel tevreden over 24-uurs kamer

  We hadden zelf al een idee over hoe de uitvaart zou moeten verlopen. Tom kwam met suggesties over hoe het een en ander te organiseren. We hebben een aantal van zijn voorstellen gevolgd en samen zijn we tot de juiste manier gekomen waarop de uitvaart is verlopen.

  Mijn vrouw was opgebaard in het uitvaartcentrum in Sambeek en daar hebben wij gebruik gemaakt van de 24-uurs kamer. We zijn heel tevreden dat we daar altijd terecht konden en hebben hier een goed gevoel aan over gehouden.
  Alles is helemaal naar wens verlopen. Bedankt daarvoor!

 • Bedankt!!

  Bij deze willen we jullie bedanken voor de prettige samenwerking bij het overlijden van ons pap, Dhr T. Schoenmakers. Vooral de samenwerking met Tom was zeer prettig.

  Ondanks de korte voorbereidingstijd heeft hij in samenwerking met ons alles correct geregeld. Ook stond hij altijd voor ons klaar als we vragen hadden. De reactie van vrienden, hoe Tom sprak in de kerk, van het hoe en wat, werd ervaren als zeer fijn. Het afscheid van pap bij het crematorium, was heel prettig. Ook de andere medewerkers van Goemans willen we bedanken. Ondanks het verdriet om het verlies van ons pap, bij deze ook namens mam, BEDANKT

 • Met respect!

  De uitvaart is met respect verzorgd. Met name voor de rouwauto's lopen tot alle volgauto's aansloten, gaf ons het sterke gevoel dat iedere overledene belangrijk is bij jullie. Heel fijn.

 • "Super vet!"

  We waarderen het dat Tom ruim de tijd voor ons heeft gehad om ons te helpen. De verzorging en het afscheid nemen was naar alle tevredenheid. De kleintjes vonden de auto waarin hun opa werd vervoerd super vet.

 • Persoonlijke benadering

  Wij zijn zeer tevreden over de toenadering, de verdere behandeling en ook de afronding. Dit alles met een heel persoonlijke benadering door Tom.

 • Vertrouwen

  Tom heeft ons het vertrouwen gegeven zodat wij het afscheid op een mooie manier in konden vullen. De begeleiding tijdens de uitvaart was uitstekend.

 • Het voelde gelijk goed.

  Na een kortstondige ziekte is mijn vader overleden. Een dag later kwam Tom bij ons thuis. Het voelde gelijk goed. Tom heeft alles perfect geregeld en op de crematie heeft hij zo mooi gesproken, het was net alsof hij mijn vader had gekend. Dat hoorden wij van veel mensen, die op de crematie aanwezig waren. Heel bijzonder!

  Tom, nogmaals heel erg bedankt! Het was, mede door jou, een mooie, bijzondere herdenking.

 • Mooie viering

  We willen jullie nogmaals bedanken voor de mooie viering die wij in overleg met jullie voor ons mam hebben geregeld. We vonden het een hele fijne samenwerking, waarbij alle wensen die wij hadden gerealiseerd werden.

 • Met respect!

  Zeer tevreden en alles met respect gedaan.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.