Wilbert Goemans RU

Uitvaartverzorger

“Wij willen persoonlijke en passende uitvaarten verzorgen.”

“Een aantal jaren geleden ben ik met de onderneming gestart en heb inmiddels een mooi team van mensen om me heen. Ik ben ook nog steeds uitvaartverzorger en dat wil ik graag blijven. Het is heel mooi om samen met ons team persoonlijke en passende uitvaarten te verzorgen volgens de wens van de nabestaanden.”

Alles kan en alles mag.

Lieve Wilbert en bescheiden medewerkers,

Twee weken geleden ben je bij ons thuis geweest om te komen praten, samen met papa, over zijn uitvaart. Hoe speciaal is het, dat hij alles zelf aan heeft kunnen geven.
We hebben je toen laten weten dat we je hulp erg nodig hadden, maar dat we met ons gezin heel graag zoveel mogelijk zelf wilden doen. Je gaf toen aan: alles kan en alles mag.

Dat is gebleken: vandaag is papa jarig. Gisteren is hij tijdens een prachtige bijeenkomst herdacht, op onze eigen wijze, maar met zoveel ondersteuning van jou en je lieve medewerkers.

Jullie verdienen een hoofdprijs! We voelen nu nog de warmte en genegenheid. DANK!!!

We wensen jullie heel veel succes met het voortzetten van jullie prachtige werk. Zorg goed voor elkaar en probeer de nederigheid te behouden. Helemaal top!

Meer reacties lezen


Zelf een ervaring insturen?
Vult u dan het formulier in. Naam en woonplaats zijn niet verplicht. Dank alvast voor uw reactie!

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.