Reacties

 • Waardering voor geste van gratis condoleanceregister

  Graag maken wij melding van het feit, dat Uitvaartonderneming Wilbert Goemans vrijwel meteen reageerde op ons verzoek om een condoleanceregister ter hand te stellen vanwege het overlijden van onze pastoraal assistente GERDA VISSERS.
  Het heeft ons erg goed gedaan dat genoemde onderneming vrijwel meteen reageerde en het geheel GRATIS ter beschikking stelde van de herdenkingsdienst die vrijdagavond in de kerk van St. Anthonis ter nagedachtenis is gehouden.
  Wij waarderen deze geste zeer en danken U daarvoor recht hartelijk!
  Kerkbestuur Parochie Maria Moeder van de Kerk

 • Ontspannen sfeer met veel respect

  Om de uitvaart voor te bereiden zijn de besprekingen vlot en correct verlopen in een gezien de omstandigheden ‘ontspannen’ sfeer met veel respect. De verzorging was prima. De avondwake en de crematieplechtigheid zijn goed verlopen. We hebben veel complimenten ontvangen van vrienden en bekenden over de persoonlijke sfeer die was gecreëerd.

 • Warmte overschaduwt het verdriet

  We hebben afscheid moeten nemen van onze moeder. Daar kijken we met een heel fijn gevoel op terug. Warmte overschaduwt het verdriet door de manier waarop we afscheid hebben genomen. Alles mocht geregeld worden op onze manier. Bedankt allemaal, die er op een of andere manier voor ons waren, toen ons mam kwam te overlijden.

 • Alles kan en alles mag.

  Lieve Wilbert en bescheiden medewerkers,

  Twee weken geleden ben je bij ons thuis geweest om te komen praten, samen met papa, over zijn uitvaart. Hoe speciaal is het, dat hij alles zelf aan heeft kunnen geven.
  We hebben je toen laten weten dat we je hulp erg nodig hadden, maar dat we met ons gezin heel graag zoveel mogelijk zelf wilden doen. Je gaf toen aan: alles kan en alles mag.

  Dat is gebleken: vandaag is papa jarig. Gisteren is hij tijdens een prachtige bijeenkomst herdacht, op onze eigen wijze, maar met zoveel ondersteuning van jou en je lieve medewerkers.

  Jullie verdienen een hoofdprijs! We voelen nu nog de warmte en genegenheid. DANK!!!

  We wensen jullie heel veel succes met het voortzetten van jullie prachtige werk. Zorg goed voor elkaar en probeer de nederigheid te behouden. Helemaal top!

 • Goede verzorging!

  Geachte medewerkers van Goemans uitvaartzorg,

  Ik wil u graag bedanken voor de goede verzorging van het lichaam van mijn man, Frans van Kuppeveld, die vorige week in uw rouwcentrum in Gennep opgebaard is geweest. Ook zijn wij, de familie en ik, dankbaar voor de enorme gastvrijheid van begin tot het eind.

 • Uitstekend!

  Wij vonden het contact prima en iedereen werkte alert en correct. De begeleiding was uitstekend.

 • Goed team!

  De begeleiding tijdens het gehele proces was zeer goed. Het uitvaartcentrum was een rustige plek
  met veel goede medewerkers. We hebben een mooi afscheid gehad. Op de dag van de uitvaart was alles tot in detail zoals afgesproken geregeld.

  Mede door de begeleiding door Omar hebben wij ondanks het verdriet een mooi maar vooral persoonlijk afscheid gehad. Dat geeft ons nu na 4 weken van overlijden een fijn en goed gevoel.
  Complimenten voor alle mensen die er mee bezig zijn geweest. Jullie zijn een goed team.

 • Goed gevoel!

  De voorbereidende gesprekken met Wilbert zijn perfect verlopen. Overal werd ruim de tijd voor genomen en we kregen goede adviezen. Vooral ook over het afscheid nemen in het uitvaartcentrum zijn we erg tevreden. Één telefoontje en we konden komen wanneer we wilden, ook dit was perfect. Jan Peter willen we speciaal bedanken voor alle steun en voor alles wat hij gedaan heeft. Aan de uitvaart zelf hebben we een heel goed gevoel overgehouden. Met een fijn gevoel kunnen we op alles terugkijken.

 • Jullie verdienen een 11!

  Via een aanbeveling van een familielid zijn we bij u terecht gekomen voor het regelen van de uitvaart van mijn moeder.

  Ireen kwam de uitvaart verzorgen. Hier hebben wij geen moment spijt van gehad. Jullie verdienen een 10, of eigenlijk een 11. Ga vooral op deze manier door!

 • Goede communicatie

  Alles werd goed geregeld, communicatie met kantoor was goed. Er wordt veel uit handen genomen.
  Er wordt respectvol met alles omgegaan.

 • Terugkijkend op een mooie begrafenis

  Het is nu zo'n goede 6 weken geleden dat pap is overleden. Er is veel gebeurd. De woning van onze ouders is leeg, wat een raar idee is. Hun spullen hebben een goede bestemming gevonden, mooie aandenkens voor ons kinderen, zaken waar de directe familie veel aan heeft, en vooral ook een heel veel dingen waarmee mensen die niets hadden een beetje een nieuw leven mee kunnen opbouwen. Dit voelt goed. Wij allemaal kijken ook met veel geluk terug op de begrafenis zelf die vooral ook zo fijn verlopen is door jullie inzet en steun.

 • Heel warm afscheid zoals mam dat wilde.

  Bedankt voor de fijne begeleiding van het afscheid van mijn vrouw en onze moeder. Stap voor stap zijn we, met een lach en een traan, door alles heen geloodst. We zijn het er allemaal over eens dat het een heel warm afscheid geweest is, precies zoals mam en wij zelf het wilde.

  Ook over de verzorging en de bezoeken aan mam in het uitvaartcentrum in Gennep zijn we erg tevreden. Alleen maar lof voor jullie!

 • Ongedwongen sfeer van alles kan en niets moet

  Beste Wilbert en team,

  We hebben afgelopen tijd redelijk intensief contact met jou en je team gehad. De hele familie was er zeer over te spreken. De ongedwongen sfeer van alles kan en niets moet, en je goede begeleiding om ons op het juiste pad te zetten sprak ons zeer aan. Je team heeft ons heel prettig geholpen en was erg prettig in de omgang.

  Zoals je gemerkt hebt, hebben we als familie geprobeerd om ook onze laatste eer aan pa te bewijzen en heeft eenieder zich hier volop voor ingezet. De crematie liep op rolletjes en er zat van alles in, muziek, beeld, kindertjes en een lach en een traan. Pa heeft inderdaad los kunnen laten, het was goed zo.

  Wilbert bedankt namens mij, Mickey, kinderen en kleinkinderen voor je inzet.
  Met vriendelijke groet, Hans jr

 • Een bijzondere herinnering

  Wilbert, dank je wel voor je hulp bij het afscheid van Paul Derks van de Ven. Je bent een heel fijn persoon die alle ruimte geeft en zich prima wist aan te passen aan de wensen en ideeën die wij hadden. Een bijzondere herinnering bewaar ik aan jouw uitleg aan onze dochters over cremeren en de manier waarop je met ons mee bent gegaan tot aan de plek waar de crematie zou plaats vinden. Het was goed om ook dat laatste stukje met Paul mee te gaan.

 • Ernstig waar nodig, een grapje waar kon

  Het bespreken van de uitvaart is heel goed verlopen. Ernstig waar nodig, een grapje waar kon. Dat zorgde ervoor dat je niet in de emoties verdronk. Dank aan de uitvaartverzorger. Wij waren heel blij met hem. Wij vonden de verzorging in het uitvaartcentrum in één woord uitstekend. Zowel de dienst in de kerk als de crematieplechtigheid waren heel goed. Verschillende bezoekers hadden hierover lovende woorden. De uitvaart kon in onze ogen niet beter.

 • Uitstekend verzorgd!

  Op ons verzoek heeft Wilbert de uitvaart begeleid en met ons besproken. Dit is op een prettige manier verlopen, we konden alles bespreken en Wilbert gaf ons tips over dingen waar we zelf niet aan gedacht hadden.

  Vader was opgebaard in het uitvaartcentrum te Sambeek, waar we gebruik hebben gemaakt van de 24-uurs rouwkamer, dit hebben we als heel prettig ervaren.

  Op de dag van de uitvaart is alles helemaal goed verlopen. Wat we fijn vonden is dat er een keus was uit verschillende kleuren rouwauto's. Onze keus was gevallen op een zilver-grijze rouwauto. Het was allemaal uitstekend verzorgd!

 • Behoud vooral die peroonlijke warmte, geweldig!

  Het had niet beter kunnen zijn, eerst met Tom en later met Ireen. Juist omdat de omstandigheden zo bijzonder waren is het zo fijn dat we liefdevol, open, respectvol en met goede aandacht geholpen zijn.

  Het verzorgen/kleden van Sanne thuis werd gedaan op een hele respectvolle manier, door bescheiden mensen. Ik hielp zelf mee en werd daarin heel goed begeleid. 

  De stapvoetse uittocht uit haar straat maakte diepe indruk. Wij zijn dankbaar voor het feit dat alles tot in detail voor ons geregeld was. De geweldige begeleiding is me tot grote steun geweest.

  Behoud vooral die persoonlijke warmte. Zoals u leest ben ik heel blij dat het zo mocht gaan. Ik had het me niet zo voor durven stellen.

 • Perfecte organisatie

  Beste Wilbert en medewerkers,

  Graag willen wij jullie heel hartelijk danken voor jullie goede zorgen na het overlijden van onze moeder. Mede dankzij jullie perfecte organisatie kijken wij met een goed gevoel terug op een waardig en mooi afscheid van mama. Zo zou ze het zelf ook gewenst hebben.
  Nogmaals, dank jullie wel.
  J

 • Waardevolle suggesties

  We zijn na het overlijden van onze moeder min of meer willekeurig bij u terecht gekomen. We kozen u uit een lijst die we bij het ziekenhuis ontvingen. Een gelukkige keuze! 

  We willen nogmaals onze dank en waardering uitspreken over de zorgvuldige en duidelijke manier waarop we begeleid zijn. Onze complimenten voor de snelle manier waarop de zaken geregeld werden en de waardevolle suggesties. Ook niets dan lof over de manier waarop moeder opgebaard was en de manier waarop de bezoekers in het uitvaartcentrum ontvangen zijn.

 • Alleen maar lof!

  Onze vader heeft als acoliet in de kerk in Gennep veel uitvaarten meegemaakt. Het was zijn uitdrukkelijke wens dat de uitvaart door Goemans Uitvaartzorg geregeld zou worden. 

  Wij hebben alleen maar lof over de manier waarop we begeleid zijn. Het was heel fijn dat mijn vader zelf zijn wensen nog kenbaar kon maken bij jullie. Zo was het voor ons duidelijk wat zijn wensen waren en deze zijn allemaal uitgevoerd. We hebben van de belangstellenden alleen maar positieve reacties gehad. We kijken ondanks ons verdriet met een goed gevoel terug op het afscheid.

 • Alles aan gedaan om wensen te realiseren, ook al waren ze niet standaard,

  De wensen van mijn zus waren bij ons bekend en waren niet standaard. Er is door jullie alles aan gedaan om deze wensen te realiseren. Zo werd ze op haar zij opgebaard. Dit zag er heel vriendelijk en natuurlijk uit.

  De verzorgers waren heel respectvol en wezen ons op dingen waar we nog op konden letten. Door het verdriet zie je soms niet alles. Alles is uiteindelijk precies naar wens van onze zus verlopen.

  Heel erg bedankt hiervoor.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.