Goemans uitvaartzorg is al jarenlang een begrip in de regio als de specialist in traditionele en bijzondere uitvaarten. Elke uitvaart is uniek en kenmerkt zich altijd door zorg, betrokkenheid en hoge kwaliteit. Onze stijlvolle en keurig verzorgde uitvaartverzorgers met jarenlange ervaring zijn er constant voor u, vanaf uw melding tot na de uitvaart. U heeft veelal te maken met één contactpersoon gedurende deze periode. Samen met u bekijken we de mogelijkheden en het budget en we zorgen er gegarandeerd voor dat het een passend, persoonlijk afscheid wordt.

Wat kunt u nog meer van ons verwachten?

Omdat een uitvaart eenmalig is en nooit overgedaan kan worden, moet het in één keer goed zijn. Goede voorlichting vooraf en tijdens deze periode vinden wij daarom zeer belangrijk. Vandaar dat onze diverse uitvaartcentra ook de functie hebben als informatie steunpunt. Hier kunt zich vrijblijvend laten informeren over alle mogelijkheden, tarieven, etc. Ook helpen we u hier graag bij het verloop van grafrechten of adviseren we u bij uw keuze in asbestemmingen, grafstenen, sieraden of andere gedenkvormen. Natuurlijk kunnen we u ook advies geven bij vragen over op- en herbegravingen van stoffelijke resten. Ons advies is kosteloos en vrijblijvend omdat we u graag op weg helpen naar een waardevol en persoonlijk afscheid.

Wilbert Goemans
Directeur

Kunnen wij u helpen?

Goemans uitvaartzorg

E-mail: info@goemansuitvaartzorg.nl

Boxmeer Uitvaartcentrum

Elzenstraat 7
5831 LH Boxmeer
Telefoon: 0485 523 043

Gennep Uitvaartcentrum / Kantoor

2e Dwarsweg 54
6591 XR Gennep
Telefoon: 0485 523 043

Venray Uitvaartcentrum / Kantoor

Keizersveld 54
5803 AN Venray
Telefoon: 0478 588 889


neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Onze vestigingen

  • Boxmeer
  • Gennep
  • Venray
  • Overloon
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.