Persoonlijke manier om overleden dierbare te herdenken

Boxmeer, 8 november 2017 Goemans uitvaartzorg presenteert binnenkort een nieuw product, als tastbare herinnering en ter decoratie van een ruimte. Het gaat om een vloer- of wandtapijt met daarin een in reliëf verweven vingerafdruk van een overleden dierbare. Deze afdruk is uniek en staat symbool voor iemands identiteit en persoonlijkheid.

Tastbare herinnering

“Ons Fingerprintcarpet is een nieuw concept in de uitvaartbranche”, aldus Wilbert Goemans. “Na het verlies van een dierbare zoeken nabestaanden vaak troost in herinneringen. Hoe mooi is het dan als het een tastbare herinnering is. Daarom zijn wij destijds gestart met het vervaardigen van 3D hand- en gelaatsafdrukken. Daarna volgde onze uitgebreide collectie van herinneringssieraden en nu dus het tapijt met de vingerafdruk. Dit karpet legt iemands laatste aanraking vast op een unieke, warme manier; het is letterlijk zacht en aaibaar en brengt warmte in het interieur. Het mooie van dit tapijt is dat het herkenbaar is als herinnering voor de eigenaar en misschien enkele naasten. Voor anderen is het een sfeervol tapijt. Dat maakt het minder beladen en geeft nabestaanden de mogelijkheid in alle rust de tastbare herinnering aan hun overleden dierbare te koesteren.”

Wand- of vloertapijt

Het Fingerprintcarpet is te gebruiken als wand- of vloerkleed. Het is beschikbaar in diverse formaten en in 12 standaardkleuren maar kan in iedere gewenste kleur worden uitgevoerd. De vingerafdruk wordt met een speciale techniek verwerkt in het tapijt, waardoor het geheel een abstracte, prettige uitstraling krijgt.

Kunnen wij u helpen?

Goemans uitvaartzorg

E-mail: info@goemansuitvaartzorg.nl

Boxmeer Uitvaartcentrum

Elzenstraat 7
5831 LH Boxmeer
Telefoon: 0485 523 043

Gennep Uitvaartcentrum / Kantoor

2e Dwarsweg 54
6591 XR Gennep
Telefoon: 0485 523 043

Venray Uitvaartcentrum / Kantoor

Keizersveld 54
5803 AN Venray
Telefoon: 0478 588 889


neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Onze vestigingen

  • Boxmeer
  • Gennep
  • Venray
  • Overloon
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.