Vertrouwde sfeer en betrokkenheid in ons nieuwe uitvaartcentrum!

Rond de jaarwisseling openen wij ons nieuwe uitvaartcentrum in Boxmeer, waar u kunt ervaren wat wij belangrijk vinden bij een persoonlijk afscheid. Aan de Elzenstraat bieden we u dan namelijk rust, genegenheid en warmte en geven we u de ruimte om afscheid te nemen op de manier die u wenst. Net zoals u dat van ons gewend bent in onze uitvaartcentra in Gennep en Venray.

Afscheid op gepaste wijze

In ons nieuwe uitvaartcentrum kunt u vooraf aan de uitvaart op gepaste wijze afscheid nemen. Onze intieme rouw- of 24-uurs kamers bieden u alle ruimte voor een persoonlijk en respectvol afscheid. Daarnaast kunt u gebruikmaken van onze sfeervolle gemeenschappelijke ruimte voor een informeel samenzijn, met een hapje of drankje naar keuze. Onze activiteiten in de aula op de Algemene Begraafplaats in Boxmeer zullen vanaf dan ook plaatsvinden in ons nieuwe uitvaartcentrum. Hier kunnen we u straks nog beter bijstaan met meer mogelijkheden in een warme, inspirerende omgeving.


Kunnen wij u helpen?

Goemans uitvaartzorg

E-mail: info@goemansuitvaartzorg.nl

Boxmeer Uitvaartcentrum

Elzenstraat 7
5831 LH Boxmeer
Telefoon: 0485 523 043

Gennep Uitvaartcentrum / Kantoor

2e Dwarsweg 54
6591 XR Gennep
Telefoon: 0485 523 043

Venray Uitvaartcentrum / Kantoor

Keizersveld 54
5803 AN Venray
Telefoon: 0478 588 889


neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Onze vestigingen

  • Boxmeer
  • Gennep
  • Venray
  • Overloon
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.